Proeftuin van Salland

Proeftuin van Salland is een Restaurant gelegen aan Rijksstraatweg 97 in Olst.

Meer informatie over Proeftuin van Salland in Olst

Het streekrestaurant De Proeftuin van Salland bedankt de klanten voor hun vertrouwen en kondigt aan dat ze gesloten zijn. Ze verwijzen klanten naar hun andere locatie, Op Duur. De Proeftuin van Salland staat bekend om hun menu vol verhalen uit Salland en creëert een ongedwongen en natuurlijke sfeer voor jong en oud. Ze streven ernaar om zoveel mogelijk lokale producten te gebruiken en oude Sallandse gerechten nieuw leven in te blazen. Ze werken samen met lokale leveranciers zoals Bakkerij Bökkers Mölle, Boerderij De Riet en fruitbedrijf van Vilsteren. De gerechten worden in tussengerecht formaat geserveerd, zodat klanten van meerdere gerechten kunnen proeven en gezellig kunnen delen. Het restaurant is trots op hun uitgebreide groentemenu. De openingstijden en contactinformatie zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Proeftuin van Salland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Proeftuin van Salland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Proeftuin van Salland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Proeftuin van Salland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Olst. Opzoek naar Proeftuin van Salland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Proeftuin van Salland

Bezoekers bekeken ook