Restaurant 't Veerhuys

Restaurant 't Veerhuys is een Restaurant gelegen aan Veerweg 24 in Olst.

Meer informatie over Restaurant 't Veerhuys in Olst

In het restaurant 't Veerhuys aan de IJssel kun je genieten van heerlijk eten bereid met natuurlijke streekproducten. Het restaurant heeft een gezellige sfeer die nog steeds behouden is door de eigenaren Margriet en Robert. Het restaurant is geopend van woensdag tot en met zondag en serveert ook wildspecialiteiten. Het kerstmenu voor 2023 is ook al bekend, met keuze uit een 4-gangenmenu of een 5-gangenmenu. Daarnaast is de tournedos van de zelfslachtende slager ter Weele uit Oene een specialiteit van het restaurant. Het restaurant is gevestigd in Olst en is telefonisch bereikbaar voor reserveringen.

Wil je weten wat Restaurant 't Veerhuys verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant 't Veerhuys of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant 't Veerhuys? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant 't Veerhuys het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Olst. Opzoek naar Restaurant 't Veerhuys reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant ’t Veerhuys

Bezoekers bekeken ook