Cafetaria/Lunchroom/Restaurant ‘t Bakhuus

Cafetaria/Lunchroom/Restaurant ‘t Bakhuus is een Restaurant gelegen aan Aaldert Geertsstraat 42 in Olst.

Meer informatie over Cafetaria/Lunchroom/Restaurant ‘t Bakhuus in Olst

t Bakhuus is een keten van bakkerijen verspreid over verschillende steden in Nederland, waaronder Olst, Deventer, Duiven, Ede, Enschede, Hengelo, Hoevelaken, Huissen en Leesten. De vestiging in Olst bevindt zich aan de A. Geertsstraat 42 en is telefonisch bereikbaar op 0570562829. Voor vragen of informatie kan er gemaild worden naar info@bakhuus.nl. Het KvK-nummer van 't Bakhuus Olst is 72683279. Er zijn geen specifieke openingstijden vermeld in de tekst. Daarnaast wordt er aangegeven dat 't Bakhuus Olst actief is op social media en dat klanten de bakkerij kunnen volgen op deze kanalen.

Wil je weten wat Cafetaria/Lunchroom/Restaurant ‘t Bakhuus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cafetaria/Lunchroom/Restaurant ‘t Bakhuus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cafetaria/Lunchroom/Restaurant ‘t Bakhuus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cafetaria/Lunchroom/Restaurant ‘t Bakhuus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Olst. Opzoek naar Cafetaria/Lunchroom/Restaurant ‘t Bakhuus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cafetaria/Lunchroom/Restaurant ‘t Bakhuus

Bezoekers bekeken ook