Rijst en zo

Rijst en zo is een Restaurant gelegen aan Jan Schamhartstraat 2A in Olst.

Meer informatie over Rijst en zo in Olst

Restaurant Rijst en Zo is een nieuw restaurant in Olst, opgericht door Rawad Alkhefaji. Het restaurant is gevestigd aan de Jan Schamhartstraat 2A en heeft een midden-oosterse sfeer. Het menu is zeer gevarieerd en biedt voor ieder wat wils. Ze bieden ook thuisbezorging aan en hebben hun openingstijden aangepast. Daarnaast verzorgen ze ook workshops en hebben ze een uitgebreide menukaart met traditionele en klassieke gerechten, zoals linzensoep, vis- en vleesgerechten, Italiaanse pizza's en desserts. Voor kinderen zijn er ook speciale gerechten beschikbaar. Het restaurant heeft een grote koelkast met drank en een speciale koffiemachine. Reserveringen kunnen alleen telefonisch worden gemaakt. Er zijn positieve recensies op Facebook te vinden over het heerlijke eten en de vriendelijke bediening.

Wil je weten wat Rijst en zo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijst en zo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijst en zo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijst en zo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Olst. Opzoek naar Rijst en zo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijst en zo

Bezoekers bekeken ook