Vissky IT Services

Vissky IT Services is een IT-consultancy gelegen aan Wethouder G.J. Kuiperstraat 1 in Olst.

Meer informatie over Vissky IT Services in Olst

Vissky is een onafhankelijk ICT advies- & projectbureau dat zich richt op vraagstukken met betrekking tot breedbandverbindingen voor bedrijven en instellingen. Ze maken gebruik van specialistische kennis uit de telecomsector en werken samen met technologische partners om hoogwaardige oplossingen te bieden voor elke uitdaging. Vissky geeft advies op maat aan individuele bedrijven en instellingen, maar biedt ook vraagbundeling op bedrijventerreinen. Als je meer wilt weten, neem dan contact op met Mark Visschers via info[a]vissky.nl of bel 06-20136742.

Wil je weten wat Vissky IT Services verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vissky IT Services of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vissky IT Services? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vissky IT Services het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Olst. Opzoek naar Vissky IT Services reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vissky IT Services

Bezoekers bekeken ook