Verkeersschool Van Dam

Verkeersschool Van Dam is een Rijschool gelegen aan Heggemus 8 in Olst.

Meer informatie over Verkeersschool Van Dam in Olst

Bij Verkeersschool van Dam kun je rijlessen volgen in moderne lesauto's, zowel handgeschakeld als automaat. Ze bieden verschillende manieren om je voor te bereiden op de lessen, zoals praktijkboeken, instructievideo's, theoriebijlessen en podcasts. Daarnaast kun je ook 'huiswerk' doen in hun PlanGo app. De instructeurs zijn betrokken en begeleiden je naar een geslaagd rijexamen. Je kunt lessen met verschillende instructeurs en als je een voorkeur hebt, kun je dat aangeven. Verkeersschool Van Dam gelooft dat leren autorijden leuk is en dat je zelf kunt kiezen hoe je dit aanpakt. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de rijschool.

Wil je weten wat Verkeersschool Van Dam verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Verkeersschool Van Dam of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Verkeersschool Van Dam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Verkeersschool Van Dam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Olst. Opzoek naar Verkeersschool Van Dam reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Verkeersschool Van Dam

Bezoekers bekeken ook