Verffabriek O.A.F. Holland BV

Verffabriek O.A.F. Holland BV is een Fabrikant gelegen aan De Meente 13 in Olst.

Meer informatie over Verffabriek O.A.F. Holland BV in Olst

Verffabriek OAF Holland BV is een producent en leverancier van verf, beits, coatings en bitumineuze producten voor de zakelijke markt en industrieën in Nederland. Het bedrijf heeft meer dan tachtig jaar ervaring en biedt een breed assortiment aan producten voor verschillende toepassingen, zoals houtbescherming, tuinproducten, beton- en steenafwerking, metaal- en kunststofcoatings, dak- en gootproducten, maritieme coatings, specifieke producten zoals verdunners en reinigingsmiddelen, lijm en kit, en non-paint gereedschappen en materialen. Klanten kunnen zich inschrijven en na goedkeuring direct producten bestellen via de webshop van OAF. Het bedrijf biedt ook een assortimentslijst waarin het huidige aanbod en bijbehorende informatie te vinden is, en klanten kunnen ook een fysieke catalogus aanvragen. OAF is gevestigd in Olst en is te bereiken via telefoon en e-mail.

Wil je weten wat Verffabriek O.A.F. Holland BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Verffabriek O.A.F. Holland BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Verffabriek O.A.F. Holland BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Verffabriek O.A.F. Holland BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Olst. Opzoek naar Verffabriek O.A.F. Holland BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Verffabriek O.A.F. Holland BV

Bezoekers bekeken ook