Trekkershut

Trekkershut is een Hotel gelegen aan Fortmonderweg 17 in Olst.

Meer informatie over Trekkershut in Olst

Een trekkershut aan de IJssel biedt het avontuur van kamperen gecombineerd met het comfort van een lekker bed en privacy. Deze hutten zijn geschikt voor 1 of 2 personen en hebben een comfortabel bed, een zitje en elektra. Gasten moeten zelf bedlinnen en handdoeken meenemen en kunnen gebruik maken van de sanitairgebouwen op de camping. Koken is niet mogelijk in de hutten en huisdieren zijn niet toegestaan. Gasten kunnen gebruik maken van alle faciliteiten op de camping, zoals het buitenzwembad en gratis WiFi. Camping 't Haasje biedt ook kampeerplaatsen aan de IJssel, op een veld en op het trekkersveld.

Wil je weten wat Trekkershut verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Trekkershut of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Trekkershut? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Trekkershut het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Olst. Opzoek naar Trekkershut reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Trekkershut

Bezoekers bekeken ook