TinyFindy

TinyFindy is een Internetmarketing gelegen aan Juttepeer 3 in Olst.

Meer informatie over TinyFindy in Olst

TinyFindy is een platform dat vraag en aanbod van Tiny Houses, woonlocaties, producten en diensten samenbrengt. Op de website kunnen mensen het volledige aanbod bekijken, waaronder Tiny Houses. Een van de uitgelichte aanbiedingen is een sfeervol Tiny House in Den Helder, met een bijgebouw. Het huis heeft een woonkamer met een open keuken, een slaapkamer met een groot daklicht en een luxe bedkast, en een inklapbare tafel/bureauplek. Daarnaast is er ook nieuw aanbod beschikbaar, zoals op maat gemaakte Dutch Tiny Houses, een uniek off-grid Tiny House en een Tiny House met een kavel. Mensen kunnen zich ook inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van woonlocaties voor Tiny Houses. Het platform wordt aanbevolen door verschillende partijen en is opgericht in december 2017 door Marjolein Jonker en Marcel van Mierlo.

Wil je weten wat TinyFindy verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van TinyFindy of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij TinyFindy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TinyFindy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Olst. Opzoek naar TinyFindy reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. TinyFindy

Bezoekers bekeken ook