t Pannekoekhuis

t Pannekoekhuis is een Pannenkoekrestaurant gelegen aan Rijksstraatweg 29 in Olst.

Meer informatie over t Pannekoekhuis in Olst

t Pannekoekhuis in Olst is ontstaan uit een familiebedrijf en heeft inmiddels 4 vestigingen. Met 100 jaar ervaring en de uitwisseling van recepten maken zij de beste pannenkoeken van het land. Naast het restaurant bieden zij ook de mogelijkheid om hun serre en zaal te huren voor feesten, vergaderingen en andere bijeenkomsten. Het restaurant heeft een prachtige locatie aan de dijk in Olst, met uitzicht op de IJssel. Daarnaast hebben ze een terras aan de rivier en een speelhoek voor kinderen. Het restaurant is geopend van dinsdag tot en met zondag van 16.00 tot 20.00 uur. Op feest- en bijzondere dagen zoals Kerstavond en Nieuwjaarsdag is het restaurant gesloten.

Wil je weten wat t Pannekoekhuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van t Pannekoekhuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij t Pannekoekhuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je t Pannekoekhuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Olst. Opzoek naar t Pannekoekhuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. t Pannekoekhuis

Bezoekers bekeken ook