SportOlst

SportOlst is een Sportclub gelegen aan Veerweg in Olst.

Meer informatie over SportOlst in Olst

SportOlst biedt trainingen aan in Olst en omgeving voor alle leeftijden en niveaus. Ze hebben verschillende soorten trainingen, zoals bootcamplessen, personal training en speciale sportlessen voor kinderen. Het belangrijkste is dat plezier voorop staat. Je kunt zelf bepalen wanneer, hoe laat en hoe vaak je komt sporten, en een losse training kost €10,00. Als je wilt kennismaken met de bootcamp trainingen, kun je één gratis proefles volgen. Ze helpen je ook om te bepalen welke training en niveau het meest geschikt zijn voor jou. De kosten voor strippenkaarten variëren van €40,00 voor 5 trainingen tot €80,00 voor 10 trainingen. Daarnaast zijn er ook jaarabonnementen beschikbaar. De lestijden verschillen per dag, maar er zijn verschillende opties beschikbaar gedurende de week. Als je vragen hebt of een proefles wilt aanvragen, kun je contact opnemen via e-mail.

Wil je weten wat SportOlst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SportOlst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SportOlst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SportOlst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Olst. Opzoek naar SportOlst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SportOlst

Bezoekers bekeken ook