Spekschate Installatietechniek B.V.

Spekschate Installatietechniek B.V. is een Installatiebedrijf gelegen aan De Meente 16B in Olst.

Meer informatie over Spekschate Installatietechniek B.V. in Olst

Wij zijn Spekschate, uw allround partner voor ontwerp, realisatie en onderhoud van installatiewerk. Onze kernwaarden zijn vakdeskundigheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit en gedrevenheid. Ons team bestaat uit jonge monteurs en ervaren vakmensen die samen allerlei soorten installatiewerk klaarmaken met als doel een gelukkige klant die dagelijks kan genieten van ons resultaat. Ons werk is onze passie en we beseffen dat goed installatiewerk essentieel is voor een veilige en comfortabele woning. We zorgen voor een goede voorbereiding, heldere communicatie en deskundig opgeleide collega's. We bieden onder andere diensten aan op het gebied van CV ketels, riolering, zink-, lood- en koperwerk, sanitair, elektrotechniek, loodgieterswerk, verwarming en warmtepompen. Onze werkwijze is simpel: uw wensen staan centraal, we denken altijd in uw belang en passen ons flexibel aan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Wil je weten wat Spekschate Installatietechniek B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Spekschate Installatietechniek B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Spekschate Installatietechniek B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Spekschate Installatietechniek B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Olst. Opzoek naar Spekschate Installatietechniek B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Spekschate Installatietechniek B.V.

Bezoekers bekeken ook