schildersbedrijf uwhuismijnklus

schildersbedrijf uwhuismijnklus is een Schilder gelegen aan Pr. Margrietstraat 1 in Olst.

Meer informatie over schildersbedrijf uwhuismijnklus in Olst

Het schildersbedrijf Uwhuis Mijnklus is een eenmanszaak, gerund door een vrouwelijke schilder. Ze gelooft dat hout moet kunnen ademen en gebruikt daarom middelen die het hout duurzaam conserveren en houtrot voorkomen. Ze is deskundig en leert voortdurend bij om het houtwerk en betondelen zo goed mogelijk te laten ademen. Haar voorkeur gaat uit naar schilderen met verf op lijnoliebasis en ze probeert milieuvriendelijke verf te gebruiken. Ze is flexibel en inventief in haar werk en werkt ook in de avonduren en weekenden. Haar uurloon is € 42,50 exclusief btw. Ze herstelt houtrot door eerst de oorzaak te achterhalen en het aangetaste hout volledig te verwijderen. Voor restauratiewerkzaamheden gebruikt ze verschillende middelen om het hout op te knappen. Ze zet ook glas en schildert trappen. Daarnaast doet ze behang- en sauswerk.

Wil je weten wat schildersbedrijf uwhuismijnklus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van schildersbedrijf uwhuismijnklus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij schildersbedrijf uwhuismijnklus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je schildersbedrijf uwhuismijnklus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Olst. Opzoek naar schildersbedrijf uwhuismijnklus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. schildersbedrijf uwhuismijnklus

Bezoekers bekeken ook