Salon SanTari

Salon SanTari is een Permanente make-up kliniek gelegen aan Wethouder G.J. Kuiperstraat 6 in Olst.

Meer informatie over Salon SanTari in Olst

Salon SanTari in Olst biedt professionele en hygiënische nagel-, beauty- en browbarbehandelingen, evenals semi-permanente make-up. De salon is gediplomeerd en werkt met kwalitatieve producten om de gewenste resultaten te behalen. Klanten kunnen genieten van prachtige nagels, mooie wenkbrauwen en ontspanning. De salon is gelegen aan de Wethouder Kuiperstraat 6 in Olst, op slechts 3 minuten lopen van het centrum/station, en er is voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar. Naast nagel- en beautybehandelingen biedt Salon SanTari ook opleidingen en verkoopt het beautyproducten. Klanten kunnen online afspraken maken en voor vragen kunnen ze contact opnemen met de salon.

Wil je weten wat Salon SanTari verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon SanTari of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon SanTari? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon SanTari het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Olst. Opzoek naar Salon SanTari reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon SanTari

Bezoekers bekeken ook