Praktijk voor Huidtherapie M.T.A. Donderwinkel

Praktijk voor Huidtherapie M.T.A. Donderwinkel is een Schoonheidssalon gelegen aan Kortricklaan 158 in Olst.

Meer informatie over Praktijk voor Huidtherapie M.T.A. Donderwinkel in Olst

Schoonheidssalon Marie-Thérèse Donderwinkel is een bijzondere schoonheidssalon met meer dan twintig jaar ervaring. Marie-Thérèse is examinatrice in de opleiding van schoonheidsspecialisten en gespecialiseerd als huidtherapeute. Hierdoor bent u verzekerd van een behandeling op het hoogste niveau. De salon biedt een breed scala aan behandelingen, zoals klassieke schoonheidsbehandelingen, acne kuren, huidverjonging en rimpelbehandelingen. Marie-Thérèse werkt alleen met producten van Maria Galland, omdat zij alleen genoegen neemt met de beste kwaliteit. Op de website van de salon vindt u een compleet overzicht van de behandelingen, producten en oplossingen voor huidproblemen. Daarnaast biedt de salon gratis en vrijblijvend advies. Neem gerust telefonisch of via het contactformulier contact op om uzelf en uw huid te laten verwennen.

Wil je weten wat Praktijk voor Huidtherapie M.T.A. Donderwinkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Praktijk voor Huidtherapie M.T.A. Donderwinkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Praktijk voor Huidtherapie M.T.A. Donderwinkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk voor Huidtherapie M.T.A. Donderwinkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Olst. Opzoek naar Praktijk voor Huidtherapie M.T.A. Donderwinkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Praktijk voor Huidtherapie M.T.A. Donderwinkel

Bezoekers bekeken ook