Praktijk aan de IJssel - Huisartsen

Praktijk aan de IJssel - Huisartsen is een gelegen aan Thorbeckestraat 1 in Olst.

Meer informatie over Praktijk aan de IJssel - Huisartsen in Olst

In de tekst worden verschillende belangrijke mededelingen gedaan. Allereerst wordt vermeld dat mensen die in aanmerking komen voor de griepvaccinatie een persoonlijke uitnodiging thuisgestuurd krijgen om de griepprik te komen halen in de eerste week van november. Daarnaast worden mensen geboren tussen 1 januari 1957 en 31 december 1960 ook uitgenodigd voor de pneumokokken injectie. Voor meer informatie kunnen mensen terecht op de websites van Thuisarts.nl. Verder wordt vermeld dat de coronavaccinatie wordt geregeld via de GGD. Dokter Hollander zal afwezig zijn van de praktijk vanwege zwangerschapsverlof, maar er zijn vervangende dokters beschikbaar. Mannen die zich willen laten steriliseren, moeten wachten tot begin 2024 vanwege het zwangerschapsverlof van dokter Hollander. Het wordt gevraagd aan patiënten om per consult slechts 1 klacht te bespreken, aangezien er vaak te weinig tijd is om meerdere klachten te behandelen. Als mensen twijfelen of ze naar de dokter moeten, kunnen ze kijken op de website moetiknaardedokter.nl. Verder wordt vermeld dat patiënten hun toestemming moeten geven als ze willen dat hun huisarts lab- en radiologie uitslagen kan aanvragen en inzien in het Deventer ziekenhuis. Tot slot wordt aangegeven dat mensen een account kunnen aanmaken op MijnGezondheidnet om hun huisartsdossier in te zien en online vragen te stellen aan hun huisarts. Binnenkort is het ook mogelijk om online een afs.

Wil je weten wat Praktijk aan de IJssel - Huisartsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Praktijk aan de IJssel - Huisartsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Praktijk aan de IJssel - Huisartsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk aan de IJssel - Huisartsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Olst. Opzoek naar Praktijk aan de IJssel - Huisartsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Praktijk aan de IJssel – Huisartsen

Bezoekers bekeken ook