Overkempe Bakkerij

Overkempe Bakkerij is een Bakkerij gelegen aan Boskamp 20 in Olst.

Meer informatie over Overkempe Bakkerij in Olst

Overkempe is een woon-werkgemeenschap waar mensen met een verstandelijke handicap samen het dagelijks leven delen. De gemeenschap werkt vanuit de antroposofische inspiratie en bewoners en medewerkers ontwikkelen zich door samen te wonen, samen te werken en samen te ontspannen. DeSeizoenen is een zorgorganisatie die diensten verleent aan mensen met een verstandelijke beperking en biedt voorzieningen op het gebied van zorg, leven en werken. Overkempe heeft verschillende winkels, waaronder een boerderijwinkel, cadeauwinkel en bakkerij. Daarnaast zijn er vacatures beschikbaar voor mensen die willen werken bij Overkempe. Ivo Niehe heeft vijf jaar geleden al een programma gemaakt over Overkempe en is nu terug. De natuur trekt zich langzaam terug, wat te zien is aan de verkleuring en het vallen van de bladeren en de aanwezigheid van eikels en kastanjes. De open dag van Overkempe was een groot succes en werd gehouden ter gelegenheid van het 30-jarig jubileum van de gemeenschap.

Wil je weten wat Overkempe Bakkerij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Overkempe Bakkerij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Overkempe Bakkerij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Overkempe Bakkerij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Olst. Opzoek naar Overkempe Bakkerij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Overkempe Bakkerij

Bezoekers bekeken ook