Olster Sportvereniging '95 (OSV '95)

Olster Sportvereniging '95 (OSV '95) is een Sportclub gelegen aan Sporthal de Hooiberg en Gymzaal Watertorenstraat Watertorenstraat 3 8121 BR, Hooiberglaan 11 in Olst.

Meer informatie over Olster Sportvereniging '95 (OSV '95) in Olst

OSV'95 is een veelzijdige sportvereniging in Olst, Wijhe en omgeving. Ze bieden gymnastiek in al zijn vormen aan en hebben plezier hoog in het vaandel staan. De vereniging organiseert regelmatig leuke bijeenkomsten, zoals dansdagen en grote uitvoeringen. Ze doen ook mee aan regionale turn-, gymnastiek- en danswedstrijden. Daarnaast werkt OSV'95 continu aan het verbeteren van hun aanbod, zodat ze kunnen voldoen aan de vraag naar verschillende vormen van bewegen. Ze hebben een geweldig team van gediplomeerde leidsters die zorgen voor leuke lessen. Mensen die geïnteresseerd zijn kunnen een gratis proefles aanvragen. Bij OSV'95 kun je kiezen uit verschillende sporten zoals dans, DanceFitness, ouder & kind-gym, pilates, sportfit, steps, turnen en zumba. Daarnaast zijn er ook vacatures voor trainers in dans en turnen. Voor meer informatie kunnen mensen contact opnemen via info@osv95.nl.

Wil je weten wat Olster Sportvereniging '95 (OSV '95) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Olster Sportvereniging '95 (OSV '95) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Olster Sportvereniging '95 (OSV '95)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Olster Sportvereniging '95 (OSV '95) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Olst. Opzoek naar Olster Sportvereniging '95 (OSV '95) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Olster Sportvereniging ’95 (OSV ’95)

Bezoekers bekeken ook