Minicamping Aantven

Minicamping Aantven is een Kampeerterrein gelegen aan Molenweg 7 in Olst.

Meer informatie over Minicamping Aantven in Olst

Minicamping AantVen is een rustige camping gelegen in een natuurlijke en bosrijke omgeving in Overijssel. De camping biedt ruime staanplaatsen, moderne faciliteiten zoals een was/douche/toilet gelegenheid, elektrische aansluiting en wireless internet. Huisdieren zijn welkom, zolang ze buiten aangelijnd zijn. De camping is echter niet geschikt voor kinderen. De camping ligt aan de rand van landgoed "de Hei", waar men kan genieten van de natuur en activiteiten zoals fietsen, wandelen en paardrijden. Op ongeveer 2 km afstand van de camping bevindt zich het dorp Diepenveen met restaurants, een cafetaria, supermarkt, pinautomaat, slager en diverse winkels. In de richting van Olst ligt het Geologisch Streekmuseum de IJsselvallei, op ongeveer 2 km van de camping, met vondsten uit het "IJsseldal". Voor meer informatie over de camping en de omgeving kan men kijken op de verschillende pagina's op de website van minicamping AantVen.

Wil je weten wat Minicamping Aantven verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Minicamping Aantven of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Minicamping Aantven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Minicamping Aantven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Olst. Opzoek naar Minicamping Aantven reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Minicamping Aantven

Bezoekers bekeken ook