Meubelstoffering Andre Brinkhof

Meubelstoffering Andre Brinkhof is een Stofferingszaak gelegen aan Rijksstraatweg 91 in Olst.

Meer informatie over Meubelstoffering Andre Brinkhof in Olst

Welkom op de website van André Brinkhof, een meubelstoffeerder die sinds 1987 versleten zitmeubels weer mooi maakt. Ze bieden prachtige stoffen en leercollecties aan en nodigen bezoekers uit om de site uitgebreid te bekijken. André Brinkhof is gespecialiseerd in het bekleden van antiek en modern meubilair en heeft een eigen atelier en showroom waar klanten op afspraak de diverse stoffen kunnen bekijken. André heeft veel gevoel voor styling en kan advies geven op basis van de comfortwensen van klanten. Ze bieden ook materialen en stoffen aan voor mensen die zelf willen stofferen. In de showroom kunnen klanten rustig diverse stoffen bekijken onder het genot van een kopje koffie. Voor vragen of vrijblijvend advies kunnen mensen contact opnemen via het contactformulier op de website. Meubelstoffering André Brinkhof is te vinden op www.meubelstoffering-info.nl.

Wil je weten wat Meubelstoffering Andre Brinkhof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Meubelstoffering Andre Brinkhof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Meubelstoffering Andre Brinkhof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Meubelstoffering Andre Brinkhof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Olst. Opzoek naar Meubelstoffering Andre Brinkhof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Meubelstoffering Andre Brinkhof

Bezoekers bekeken ook