Maalderij bakkerij brasserie Bökkers Mölle Olst

Maalderij bakkerij brasserie Bökkers Mölle Olst is een Bakkerij gelegen aan Rijksstraatweg 45 in Olst.

Meer informatie over Maalderij bakkerij brasserie Bökkers Mölle Olst in Olst

In de bakkerij van Bökkers wordt heerlijk brood gebakken. Het deeg wordt gekneed met een machtige 'Artofex' kneder en de bakkers zijn druk bezig met het verdelen, opbollen, aanpunten, opmaken en inschieten van het deeg. De grote steenoven staat in het zicht van de klanten en vers gebakken vloerbrood wordt onder hun ogen uit de oven gehaald. Het brood is 100% puur, handgemaakt en wordt gebakken op de stenen ovenvloer, met een knapperige korst en een romige kruim. Het wordt gemaakt van eigen meel en 100% pure ingrediënten. Ook wordt er nieuws gedeeld over het muziekevenement Rondje Pontje Rock, waar Simon Snel en Brick Top zullen optreden onder de wieken van de mölle. Verder wordt er aangekondigd dat het team van Bökkers Mölle even met vakantie gaat en dat de openingstijden van de molen, bakkerij en brasserie vermeld staan op de website.

Wil je weten wat Maalderij bakkerij brasserie Bökkers Mölle Olst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Maalderij bakkerij brasserie Bökkers Mölle Olst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Maalderij bakkerij brasserie Bökkers Mölle Olst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Maalderij bakkerij brasserie Bökkers Mölle Olst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Olst. Opzoek naar Maalderij bakkerij brasserie Bökkers Mölle Olst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Maalderij bakkerij brasserie Bökkers Mölle Olst

Bezoekers bekeken ook