Lef Sporten & Coachen

Lef Sporten & Coachen is een Sportschool gelegen aan De Meente 13c in Olst.

Meer informatie over Lef Sporten & Coachen in Olst

LEF Sporten & Coachen is een organisatie die bewegen en sporten toegankelijk en leuk maakt. Of je nu in groepsverband of individueel wilt bewegen, alles is mogelijk. Bij LEF is ontspanning net zo belangrijk als inspanning en je kunt op je eigen tempo sporten. De organisatie is laagdrempelig, enthousiast, professioneel en deskundig. Ze dagen je uit om uit je comfort zone te stappen en op weg te gaan naar een gezonde leefstijl. LEF biedt trainingen in groepsverband of individueel, en je kunt zelfs trainen met een personal trainer. Ook kinderen en mensen met een beperking zijn welkom. Het team van LEF heeft een passie voor sport en staat klaar om je persoonlijk te begeleiden bij het behalen van je doelen. Op de website van LEF kun je meer informatie vinden over het gebruik van cookies en hoe je je instellingen kunt aanpassen.

Wil je weten wat Lef Sporten & Coachen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lef Sporten & Coachen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lef Sporten & Coachen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lef Sporten & Coachen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Olst. Opzoek naar Lef Sporten & Coachen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lef Sporten & Coachen

Bezoekers bekeken ook