L & K Klussenbedrijf

L & K Klussenbedrijf is een Loodgieter gelegen aan Van Laakstraat 37 in Olst.

Meer informatie over L & K Klussenbedrijf in Olst

L & K Montage uit Deventer is een ervaren bedrijf dat gespecialiseerd is in het professioneel aanleggen van vloerverwarmingen. Ze werken voor diverse leveranciers en installateurs, maar ook particulieren kunnen bij hen terecht. Het bedrijf heeft VCA gecertificeerde monteurs en maakt gebruik van Persoonlijke Beschermings Middelen, wat garant staat voor hoge kwaliteit. Hun sterke punten zijn onder andere netheid, het nakomen van afspraken, heldere communicatie, flexibiliteit en mobiliteit. Ze werken door heel Nederland en zijn in het bezit van een kvk-nummer en een btw-nummer.

Wil je weten wat L & K Klussenbedrijf verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van L & K Klussenbedrijf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij L & K Klussenbedrijf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je L & K Klussenbedrijf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Olst. Opzoek naar L & K Klussenbedrijf reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. L & K Klussenbedrijf

Bezoekers bekeken ook