Koekkoek / H J

Koekkoek / H J is een Slagerij gelegen aan Wijheseweg 3 in Olst.

Meer informatie over Koekkoek / H J in Olst

Bij Koekkoek - vleesverkoop kunt u limousinvlees kopen van hun eigen runderen. In de winkel verkopen ze vacuüm verpakt vlees in porties voor twee personen. Er zijn ook tien kilo pakketten en twee andere soorten pakketten beschikbaar. Daarnaast hebben ze een boerderijautomaat waarin u eieren en aardappelen kunt vinden. Deze automaat is elke dag geopend van 8.30 tot 20.30 uur en u kunt alleen contactloos betalen. Als u een e-mail wilt ontvangen wanneer ze weer gaan slachten en er weer pakketten beschikbaar zijn, kunt u dit aan hen doorgeven. Ook is het mogelijk om een persoonlijke bestelling te plaatsen. Ze hebben ook een bereidingswijze beschikbaar, zodat u weet hoe u het vlees kunt klaarmaken. U kunt contact met hen opnemen via de e-mail, telefoon of op hun adres in Olst-Wijhe.

Wil je weten wat Koekkoek / H J verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Koekkoek / H J of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Koekkoek / H J? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Koekkoek / H J het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Olst. Opzoek naar Koekkoek / H J reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Koekkoek / H J

Bezoekers bekeken ook