Kasteel de Haere

Kasteel de Haere is een Trouwlocatie gelegen aan Haereweg 4 in Olst.

Meer informatie over Kasteel de Haere in Olst

Kasteel de Haere is een historisch kasteel met een rijke geschiedenis. Het kasteel is voor het eerst genoemd in 1329 en werd in 1559 omgebouwd tot een havezate. Het huis en het landgoed zijn door de jaren heen flink veranderd, met toevoegingen zoals een park in Engelse landschapsstijl, een toren en een nep-ruïne. Sinds 1996 is het landgoed eigendom van Stichting IJssellandschap en is het kasteel in 1999 volledig gerenoveerd. Tegenwoordig bevindt het kantoor van de stichting zich op de eerste verdieping van het kasteel en is er sinds 2013 een horecagelegenheid op de begane grond. Momenteel is er een tentoonstelling genaamd "Blikken op Oneindigheid: De Hare en de Zijne" te zien in het kasteel, waar kunstenaars Marieken Cochius en Peter-Frans de Graaf hun werken exposeren. De tentoonstelling nodigt uit tot meditatieve ervaringen en toont abstracte werken die organische en geometrische vormen bevatten. Als je geïnteresseerd bent in het huren van Kasteel de Haere voor een lunch, borrel of trouwdag, is dat ook mogelijk.

Wil je weten wat Kasteel de Haere verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kasteel de Haere of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kasteel de Haere? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kasteel de Haere het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Olst. Opzoek naar Kasteel de Haere reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kasteel de Haere

Bezoekers bekeken ook