Kapsalon Linda

Kapsalon Linda is een Kapper gelegen aan Wethouder W.A. Boerkampweg 23 in Olst.

Meer informatie over Kapsalon Linda in Olst

Ik ben sinds mei 2019 met trots de eigenaar van Kapsalon Linda. Mijn kapsalon staat bekend om de kwaliteit, creativiteit en het professionele advies op het gebied van knippen en kleuren. Ik werk met het merk Goldwell en blijf op de hoogte van de nieuwste producten en trends door regelmatig trainingen en cursussen te volgen. Als u benieuwd bent naar mijn werkwijze, bent u van harte welkom in mijn salon. Ik sta altijd klaar om u persoonlijk advies te geven. U kunt telefonisch een afspraak maken, of neem contact op via onze website, e-mailadres of telefoonnummer.

Wil je weten wat Kapsalon Linda verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Linda of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Linda? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Linda het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Olst. Opzoek naar Kapsalon Linda reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Linda

Bezoekers bekeken ook