Judotrainer uit Olst (39) wil van ontucht met tienermeisjes weinig weten in emotionele misbruikzaak: `Vertrouw mijn eigen...

Olst - ,,Je hebt mijn leven gebroken, kende mijn diepste geheimen. Je bent over een grens gegaan. Fysiek, maar vooral mentaal. Ik vertrouw mijn eigen ouders niet eens meer." Het relaas van een van de vier tienerslachtoffers in de misbruikzaak tegen Johan J.F. uit Olst gaat donderdag...

Lees het volledige artikel bij AD.

Laat dit artikel viral gaan in Olst, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deOlstgids.nl
Redactie deOlstgids.nl

Nieuws door AD. Lees het volledige artikel op hun website.

  1. Extern
  2. Judotrainer uit Olst (39) wil van ontucht met tienermeisjes weinig weten in emotionele misbruikzaak: `Vertrouw mijn eigen…

Gerelateerde berichten