Jovani Sports

Jovani Sports is een Sportclub gelegen aan Hooiberglaan 11 in Olst.

Meer informatie over Jovani Sports in Olst

Jovani Sports biedt een breed scala aan sporten aan, waaronder judo, karate, kickboksen, aikido en Braziliaans jiu-jitsu. Ze hebben ook een speciaal 'Fit 50+' programma waar mensen op hun eigen niveau kunnen trainen en fit kunnen blijven met fitnessoefeningen op muziek. Jovani Sports is er voor iedereen, of je nu beginner of gevorderd bent, en zelfs kinderen vanaf 3 jaar kunnen beginnen met judo. Ze zorgen ervoor dat kinderen zelfvertrouwen opbouwen, voor zichzelf opkomen en hun energie kwijt kunnen. Jovani Sports heeft locaties in Deventer, Elburg, Oldebroek, Olst, Diepenveen en Roelofarendsveen. Mensen met een laag inkomen kunnen een bijdrage ontvangen voor de contributie.

Wil je weten wat Jovani Sports verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jovani Sports of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jovani Sports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jovani Sports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Olst. Opzoek naar Jovani Sports reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jovani Sports

Bezoekers bekeken ook