Inlaat IJssellinie

Inlaat IJssellinie is een Museum gelegen aan Unnamed Road in Olst.

Meer informatie over Inlaat IJssellinie in Olst

De IJssellinie was een geheime waterlinie uit de Koude Oorlog die ons land moest beschermen tegen een mogelijke Russische invasie. Tijdens de open dagen in de periode maart/oktober kan deze bijzondere waterlinie bezichtigd worden. Daarnaast zijn er het hele jaar door rondleidingen te reserveren. Daan Verburg, een student, heeft een werkstuk gemaakt over de IJssellinie en kreeg hiervoor een 9. Voor 2023 staan er ook al open dagen gepland. De Stichting die de IJssellinie beheert, hoopt dat 2023 een jaar met veel bezoekers zal zijn. Er wordt wel een kleine prijsverhoging doorgevoerd. Verder wordt er aandacht besteed aan de Cubaanse raketcrisis van 1962 met verschillende activiteiten, zoals een lezing door Luitenant-generaal b.d. Mart de Kruif. Voor de open dagen is reserveren niet nodig en de kosten bedragen €7 voor volwassenen en €3,50 voor kinderen.

Wil je weten wat Inlaat IJssellinie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Inlaat IJssellinie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Inlaat IJssellinie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Inlaat IJssellinie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Olst. Opzoek naar Inlaat IJssellinie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Inlaat IJssellinie

Bezoekers bekeken ook