Huisartsenpraktijk van Lith

Huisartsenpraktijk van Lith is een Huisarts gelegen aan Averbergen 3b in Olst.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk van Lith in Olst

De huisartsenpraktijk van Lith deelt belangrijke informatie over de griepprik en het COVID-vaccin. De griepprik wordt op 11 november toegediend en uitnodigingen worden vanaf week 43 verstuurd. Het RIVM adviseert om de griepprik tussen half oktober en eind november te halen, omdat het 2 weken duurt voordat het lichaam voldoende afweerstoffen heeft aangemaakt. Deze afweerstoffen beschermen meestal ongeveer een half jaar, dus het is verstandig om de griepprik elk jaar te halen. Voor het COVID-vaccin moet men contact opnemen met de GGD. De wachttijd aan de telefoon kan langer zijn vanwege het toenemende aantal zorgvragen. Verder is de praktijk gevestigd in het Medisch Centrum Olst, waar ook de apotheek en bloedafname van het Deventer ziekenhuis zijn gevestigd. De praktijk streeft naar zorg op maat en heeft aandacht voor het milieu. Afspraken kunnen gemaakt worden tussen 8.00 - 10.00 uur en spoedgevallen kunnen tussen 8.00 - 17.00 uur worden gemeld. Buiten deze tijden kan er een bandje worden beluisterd. Inloggen in het medisch dossier kan via MijnGezondheid.net. De medische gegevens kunnen worden gedeeld met andere zorgverleners via het Landelijk Schakelpunt, maar alleen met toestemming. De praktijk heeft ook een physician assistant en praktijkondersteuners voor chronische zorg. Verder verwijst de praktijk voor medische informatie naar.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk van Lith verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk van Lith of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk van Lith? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk van Lith het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Olst. Opzoek naar Huisartsenpraktijk van Lith reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk van Lith

Bezoekers bekeken ook