Het Groene Lokaal

Het Groene Lokaal is een Groenteboer gelegen aan Rietgors in Olst.

Meer informatie over Het Groene Lokaal in Olst

Jan en Martine Schenk zijn eigenaren van het Groene Lokaal, een bedrijf dat zich bezighoudt met natuurlijk imkeren en ecologisch telen van groenten. Ze verkopen hun honing op verschillende (streek)markten, zoals de weekmarkt in Olst, de weekmarkt in Wageningen en de jaarmarkt in Didam. Daarnaast staan ze ook op boerenmarkten in Vilsteren, Losser en Zetten, en op de Bourgondische markt in Oldenzaal. Verder nemen ze deel aan de Zeldzaam Mooi markten in Zutphen en Groningen, en de Trotsmarkt bij kasteel Groeneveld in Baarn. Ook zijn ze te vinden op de Ganzenmarkt in Coevorden, de Winterfair in Losser, de Kerstfair bij de Keetmolen in Ede, de Kerstmarkt in Zetten, de Kerstmarkt in Gramsbergen en de Kerstmarkt in Vorden. Daarnaast bieden ze ook de mogelijkheid voor bijenhouders om hun overtollige honing en bijenwas in te kopen.

Wil je weten wat Het Groene Lokaal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Groene Lokaal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Groene Lokaal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Groene Lokaal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Olst. Opzoek naar Het Groene Lokaal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Groene Lokaal

Bezoekers bekeken ook