Hairwellness by Cindy

Hairwellness by Cindy is een Kapper gelegen aan Van Laakstraat 26 in Olst.

Meer informatie over Hairwellness by Cindy in Olst

Bij HairWellness by Cindy kunt u terecht voor zowel een kappersbehandeling als een wellnessmassage. Cindy werkt uitsluitend op afspraak om zo persoonlijke aandacht en beleving te kunnen bieden. Naast knipbehandelingen geeft ze ook advies over styling en verzorging voor thuis. Daarnaast kunt u bij haar terecht voor het bijwerken van wenkbrauwen en verzorgende handbadjes. Ook biedt ze heerlijke wellness-, hotstone- en Indiase hoofdmassages aan. Cindy werkt vijf dagen per week, waarvan de salon geopend is van dinsdag tot en met vrijdag. Parkeren is geen probleem en ze staat klaar om u te verwelkomen in haar salon met een kop koffie of thee. Op de website kunt u het aanbod, de producten, garantievoorwaarden en prijzen bekijken. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen of appen naar het verstrekte telefoonnummer. Het adres van HairWellness by Cindy is Van Laakstraat 26, Olst, Nederland.

Wil je weten wat Hairwellness by Cindy verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hairwellness by Cindy of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hairwellness by Cindy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hairwellness by Cindy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Olst. Opzoek naar Hairwellness by Cindy reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hairwellness by Cindy

Bezoekers bekeken ook