Haar & Beauty Huys

Haar & Beauty Huys is een Schoonheidssalon gelegen aan Jan Schamhartstraat 2b in Olst.

Meer informatie over Haar & Beauty Huys in Olst

Haar & Beauty Huys is een kapperszaak, schoonheidssalon en zonnestudio in één, gelegen in het hart van Olst. Zowel dames, heren als kinderen zijn welkom in de kapsalon. De schoonheidssalon biedt gezichtsbehandelingen en visagie aan. Daarnaast is er ook een zonnebank beschikbaar. De sfeer bij Haar & Beauty Huys is ontspannen en het professionele team zorgt voor een geslaagd resultaat. Er wordt gewerkt met producten op natuurlijke basis. Het liefst werken ze op afspraak, zodat er voldoende tijd en aandacht is voor elke klant. Er is gratis parkeergelegenheid vlakbij de salon. Kortom, Haar & Beauty Huys verwelkomt u graag!

Wil je weten wat Haar & Beauty Huys verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haar & Beauty Huys of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haar & Beauty Huys? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haar & Beauty Huys het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Olst. Opzoek naar Haar & Beauty Huys reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haar & Beauty Huys

Bezoekers bekeken ook