Ontvangen aanvraag voor een omgevingsvergunning, het bouwen van een vrijstaande woning, Pippeling (voorlopig) 2 Olst

DeOlstgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontvangen aanvraag voor een omgevingsvergunning, het bouwen van een vrijstaande woning, Pippeling (voorlopig) 2 Olst.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Ontvangstdatum: 27-12-2023Locatie: Pippeling (voorlopig) 2 OlstZaakomschrijving: het bouwen van een vrijstaande woningZaaknummer: 1773ESUITE449532023Activiteiten: bouwen van een bouwwerk [art. 2.1.1.a], Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening [art. 2.1.1.c]Wij hebben een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangenBurgemeester en wethouders van Olst-Wijhe maken bekend dat zij bovengenoemde aanvraag voor een omgevingsvergunning hebben ontvangen.De aanvraag en bijlagen bekijken? Maak hiervoor een afspraakDit doet u via omgevingsloket@olst-wijhe.nl of bel naar 14 0570. Wilt u hierbij het zaaknummer 1773ESUITE449532023 noemen?U kunt nu nog niet reagerenIn een latere fase van de aanvraag kan een zienswijze of een bezwaar-/beroepschrift worden ingediend.Wanneer nemen wij een besluit over de aanvraag?Als wij een besluit hebben genomen over de aanvraag voor een omgevingsvergunning, publiceren wij opnieuw een bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over het besluit bekijken en hierop reageren.Waarom publiceren wij dit bericht?Een omgevingsvergunning wordt bij ons aangevraagd om toestemming te krijgen om bijvoorbeeld te bouwen, verbouwen, slopen, kappen, aan te leggen of de bestemming te wijzigen. Hiermee laten wij u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving.Heeft u vragen?Neem dan contact op met ons via telefoonnummer 14 0570 of via omgevingsloket@olst-wijhe.nl. Wilt u hierbij het zaaknummer 1773ESUITE449532023 noemen?

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deOlstgids.nl op 13-1-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Olst, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deOlstgids.nl
Redactie deOlstgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Olst
  2. gmb-2024-22882

Gerelateerde berichten