Van rechtswege verleende omgevingsvergunning met reguliere procedure, het isoleren van de gevel en voorzien van een stuclaag, Van Oldenbarneveltstraat 51 8121ZG Olst

DeOlstgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Van rechtswege verleende omgevingsvergunning met reguliere procedure, het isoleren van de gevel en voorzien van een stuclaag, Van Oldenbarneveltstraat 51 8121ZG Olst.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Van rechtswege verleende omgevingsvergunning met reguliere procedureKenmerk: 1773ESUITE295232023Verzenddatum besluit: 06-10-2023Locatie: Van Oldenbarneveltstraat 51 8121ZG OlstProjectomschrijving: het isoleren van de gevel en voorzien van een stuclaagBinnen 6 weken na verzenddatum kunnen belanghebbenden tegen dit besluit een schriftelijk en gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders. Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van het besluit niet. U kunt de voorzieningenrechter verzoeken om een zogenaamde voorlopige voorziening te treffen, wanneer een spoedeisende beslissing op het bezwaarschrift noodzakelijk is. Dit verzoek richt u aan: de voorzieningenrechter van Rechtbank Overijssel, Zittingsplaats Zwolle, postbus 10067, 8000 GB Zwolle.Aangevraagde en van rechtswege verleende (omgevings)vergunningen kunt u digitaal opvragen via omgevingsloket@olst-wijhe.nl.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deOlstgids.nl op 12-10-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Olst, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deOlstgids.nl
Redactie deOlstgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Olst
  2. gmb-2023-428924

Gerelateerde berichten