Eetkamer 'Hier is ut'

Eetkamer 'Hier is ut' is een Eetcafé gelegen aan Jan Schamhartstraat 5 in Olst.

Meer informatie over Eetkamer 'Hier is ut' in Olst

Bij Eetkamer 'Hier is ut' in het Holstohus kun je terecht voor lekker eten, goeie koffie en een fijne sfeer. De Eetkamer is een ontmoetingsplaats waar je in contact kunt komen met anderen en waar altijd ruimte is voor iets nieuws. Ze werken zoveel mogelijk met lokale leveranciers en proberen verspilling te verminderen. Het team bestaat uit een mix van professionals en personeel met afstand tot de arbeidsmarkt. Elke vrijdag kun je genieten van een (vrij)daghap, waarbij je niet zelf hoeft te koken. De openingstijden variëren per dag en op zaterdag is de Eetkamer geopend tijdens evenementen. Voor contact kun je terecht op de Jan Schamhartstraat in Olst.

Wil je weten wat Eetkamer 'Hier is ut' verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eetkamer 'Hier is ut' of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eetkamer 'Hier is ut'? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eetkamer 'Hier is ut' het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Olst. Opzoek naar Eetkamer 'Hier is ut' reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eetkamer ‘Hier is ut’

Bezoekers bekeken ook