Dorpskerk

Dorpskerk is een Kerk gelegen aan in Olst.

Meer informatie over Dorpskerk in Olst

Welkom op de website! Hier vind je alle belangrijke informatie en activiteiten die plaatsvinden. Er is een speciale sectie voor de jeugd, waar zij kunnen lezen over de activiteiten die voor hen georganiseerd worden. Daarnaast is er ook een fotoalbum waar je foto's kunt bekijken van recente gebeurtenissen. Als je vragen hebt of contact wilt opnemen, kun je terecht bij de contactpagina. Verder is er een agenda waarop verschillende evenementen worden vermeld, zoals de bijeenkomst voor mantelzorgers en de inloopochtend bij De Bastiaan en het Noaberhuus. Tot slot kun je hier ook kerkdiensten terugkijken en het laatste nieuws lezen. De website wordt beheerd door een redactieteam dat verantwoordelijk is voor de inhoud. Navigeer eenvoudig naar de gewenste pagina met behulp van de menu-opties.

Wil je weten wat Dorpskerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dorpskerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dorpskerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dorpskerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Olst. Opzoek naar Dorpskerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dorpskerk

Bezoekers bekeken ook