Deventenaar Jorik Bloemenkamp (JA21): "Telkens is dezelfde groep op zoek naar een `verlosser` van al het kwade. Ik kan vast...

Raalte - Jorik Bloemenkamp uit Deventer spraken we voor de verkiezingsdag al uitgebreid, maar hoe staat het met hem na deze historische dag: Voorlopig zet ik mijn eigen politieke ambities in de ijskast, maar in maart 2026 zullen jullie mij ongetwijfeld weerzien tijdens de gemeenteraadsverkiezingen.” Gisteravond...

Lees het volledige artikel bij Salland 1.

Laat dit artikel viral gaan in Olst, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deOlstgids.nl
Redactie deOlstgids.nl

Nieuws door Salland 1. Lees het volledige artikel op hun website.

  1. Extern
  2. Deventenaar Jorik Bloemenkamp (JA21): “Telkens is dezelfde groep op zoek naar een `verlosser` van al het kwade. Ik kan vast…

Gerelateerde berichten