De Winkel van Hier

De Winkel van Hier is een Commerciële drukkerij gelegen aan Jan Schamhartstraat 5d in Olst.

Meer informatie over De Winkel van Hier in Olst

In het Holstohus in Olst is een kopieer- en cadeauwinkel gevestigd. Deze winkel verkoopt producten die worden gemaakt in de werkplaatsen van Overkempe. In de werkplaats is ook een kopieerafdeling waar zowel voor Overkempe als voor externe klanten wordt gekopieerd. Naast kopieerwerk worden er ook andere taken uitgevoerd, zoals het vouwen van folders en het inbinden en lamineren van kopieën. Daarnaast worden er in de werkplaats ook producten van papier gemaakt, zoals lampjes en schriften. De combinatie van de winkel en de werkplaats zorgt ervoor dat de zorgvragers die hier werken midden in de maatschappij staan en leren om klantvriendelijk in een winkel te werken. Overkempe is onderdeel van De Seizoenen.

Wil je weten wat De Winkel van Hier verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Winkel van Hier of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Winkel van Hier? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Winkel van Hier het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Olst. Opzoek naar De Winkel van Hier reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Winkel van Hier

Bezoekers bekeken ook