De Hooiberg

De Hooiberg is een Sportcomplex gelegen aan Hooiberglaan 11 in Olst.

Meer informatie over De Hooiberg in Olst

De gemeente Olst-Wijhe beheert verschillende sportaccommodaties in de regio. Een van deze accommodaties is de Hooiberg, een multifunctioneel gebouw waar meerdere sportverenigingen trainen en wedstrijden organiseren. Ook gymen de kinderen van omliggende scholen hier overdag. De sporthal kan worden verdeeld in acht zalen en op zaterdag en zondag vinden er competities plaats van verschillende sporten. Daarnaast is er ook de gymzaal Watertorenstraat, die overdag wordt gebruikt door scholen en in de namiddag en avonduren gehuurd kan worden voor sportactiviteiten. Ook de gymzaal De Nieuwe Coers wordt overdag gebruikt door een school, maar kan in de namiddag en avonduren gehuurd worden. Voor meer informatie over het huren van deze accommodaties kan er contact worden opgenomen met de gemeente.

Wil je weten wat De Hooiberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Hooiberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Hooiberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Hooiberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Olst. Opzoek naar De Hooiberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Hooiberg

Bezoekers bekeken ook