De Dom úw topSlijter

De Dom úw topSlijter is een Slijterij gelegen aan Hendrik Droststraat 54 in Olst.

Meer informatie over De Dom úw topSlijter in Olst

We vragen altijd naar uw leeftijd, zowel in de winkels als online, om ervoor te zorgen dat u 18 jaar of ouder bent. De openingstijden zijn niet gespecificeerd in de tekst. Er is een nieuwsbrief waar je je voor kunt inschrijven. Er is ook een actieperiode van 11 oktober tot en met 31 oktober 2023, met aanbiedingen voor oktober 2023. Er zijn verschillende evenementen gepland, zoals een wijnproeverij op 24 november en een bierproeverij op 13 juli. Er is ook een folder genaamd "Whisky Weken" die geldig is van 11 oktober tot en met 31 oktober 2023. Ze hebben een jaarwijn voor 2023 genaamd Louise Bruneau, die verkrijgbaar is in een pakket van 6 flessen voor 29,99 euro. Er wordt uitgelegd wat het verschil is tussen een assemblage (wijn gemaakt van meerdere druivensoorten) en een cépage (wijn gemaakt van één druivensoort). Er wordt ook vermeld dat een High Beer de nieuwste trend is op het gebied van borrelen, en er is inspiratie beschikbaar voor mixtips en gerechten.

Wil je weten wat De Dom úw topSlijter verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Dom úw topSlijter of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Dom úw topSlijter? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Dom úw topSlijter het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Olst. Opzoek naar De Dom úw topSlijter reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Dom úw topSlijter

Bezoekers bekeken ook