Verlengen beslistermijn omgevingsvergunning, het kappen van een acacia, Averbergen 5 8121CA Olst

DeOlstgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Verlengen beslistermijn omgevingsvergunning, het kappen van een acacia, Averbergen 5 8121CA Olst.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Nieuwe besluitdatum wordt: [VUL IN] Locatie: Averbergen 5 8121CA Olst Zaakomschrijving: het kappen van een acacia Zaaknummer: 1773ESUITE448232023 Activiteiten: vellen of doen vellen van houtopstand [art. 2.2.1.g] Wij verlengen eenmalig de beslistermijn Burgemeester en wethouders van Olst-Wijhe maken bekend dat de beslistermijn voor bovengenoemde aanvraag voor een omgevingsvergunning is verlengd. Tegen het besluit om de beslistermijn te verlengen kunt u geen bezwaar maken Als u het niet eens bent met het definitieve besluit kunt u daartegen bezwaar maken. Waarom publiceren wij dit bericht? Eerder hebben wij bekendgemaakt dat wij bovengenoemde aanvraag voor een omgevingsvergunning hebben ontvangen. Hiermee laten wij u weten dat wij langer de tijd hebben om een besluit hierover te nemen. Als wij een besluit hebben genomen over de aanvraag voor een omgevingsvergunning, publiceren wij opnieuw een bericht. Heeft u vragen? Neem dan contact op met ons via telefoonnummer 14 0570 of via omgevingsloket@olst-wijhe.nl. Wilt u hierbij het zaaknummer 1773ESUITE448232023 noemen?

 

Onderwerp: kapvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deOlstgids.nl op 16-2-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Olst, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deOlstgids.nl
Redactie deOlstgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Olst
  2. cb6eeb9aa174aeed611bbd0cea0c1dc1

Gerelateerde berichten