CamoGun

CamoGun is een Winkel gelegen aan Industrieweg 8A in Olst.

Meer informatie over CamoGun in Olst

Ben je het zat om altijd hetzelfde standaard wapen mee te nemen naar de schietbaan? Wij hebben de oplossing: CamoGun geeft jouw wapen een nieuw design. We gebruiken twee verschillende processen en werken met diverse materialen. In Nederland zijn wij het enige bedrijf met een erkenning voor het behandelen van (vuur)wapens. Je wapen is bij ons dus in goede handen en wordt zorgvuldig bewaard in onze kluis. Zodra het wapen bij ons binnenkomt, kun je kiezen uit twee behandelingen: het aanbrengen van een dunne ceramische coating of het aanbrengen van een hydro print naar eigen keuze. Je kunt je wapen zelf gedemonteerd aanleveren, maar wij kunnen het ook voor je demonteren en monteren tegen een meerprijs. Naast wapens groeit ook de belangstelling voor het coaten van andere producten. Onze werkwijze bestaat uit het ontvetten van de onderdelen, het stralen met aluminum oxide en het verwijderen van vocht in de oven. Bij een Cerakote® laag wordt deze nu aangebracht en daarna wordt het wapen opnieuw in de oven gelegd om de lak te laten harden. Bij een print wordt er geen Cerakote® aangebracht, maar een basis lak die bij de print past. Daarna volgt de print en kun je kiezen voor een mat, zijdeglans of hoogglans blanke lak als afwerking.

Wil je weten wat CamoGun verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CamoGun of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CamoGun? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CamoGun het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Olst. Opzoek naar CamoGun reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CamoGun

Bezoekers bekeken ook