Bloemsierkunst en Tuincentrum Hollegien

Bloemsierkunst en Tuincentrum Hollegien is een Tuincentrum gelegen aan Eendrachtstraat 8 in Olst.

Meer informatie over Bloemsierkunst en Tuincentrum Hollegien in Olst

Bij Hollegien Bloemen kunt u terecht voor al uw bloemenwensen. In hun vernieuwde winkel hebben ze een ruim assortiment verse snijbloemen, boeketten, glaswerk, potterie en buitenplanten. Als u Rouwbloemwerk of Bruidswerk wilt bestellen, wordt u geadviseerd om telefonisch contact op te nemen of langs te komen in de winkel om de mogelijkheden te bespreken. Daarnaast bieden ze verschillende herfstboeketten aan, zoals Herfsttint, Warme herfst, Zacht najaar, Herfst in je vaas, Kleurrijk najaar, Najaarsfavoriet, Najaarsweelde, Puur najaar, Vaasverrassing bont, Seizoensverrassing, en Gewoon bijzonder. Ook is er een speciaal Maandboeket voor oktober beschikbaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het team van Hollegien Bloemen.

Wil je weten wat Bloemsierkunst en Tuincentrum Hollegien verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bloemsierkunst en Tuincentrum Hollegien of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bloemsierkunst en Tuincentrum Hollegien? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bloemsierkunst en Tuincentrum Hollegien het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Olst. Opzoek naar Bloemsierkunst en Tuincentrum Hollegien reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bloemsierkunst en Tuincentrum Hollegien

Bezoekers bekeken ook