bij Wilma thuis

bij Wilma thuis is een Kinderopvang gelegen aan Kortricklaan 27 in Olst.

Meer informatie over bij Wilma thuis in Olst

Bij Wilma Thuis is een kinderdagopvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. De kinderen kunnen spelen in de huiskamer met veel speelgoed en regelmatig naar buiten gaan. Wilma werkt samen met GASTOUDERenU.nl, waardoor betalingen via hen verlopen en de opvangkosten deels vergoed kunnen worden. Wilma voldoet aan de eisen van veiligheid en hygiëne en biedt plaats aan 4-6 kinderen. Ze heeft een veilig ingerichte tuin en er zijn verschillende speeltuinen in de buurt. Wilma geniet van de ontwikkeling van kinderen en biedt een liefdevolle en huiselijke omgeving. Ze hecht veel waarde aan communicatie met zowel de kinderen als de ouders. De kosten voor kinderen van 0 t/m 3 jaar zijn €6.25 per uur, inclusief eten en drinken. Er zijn ook foto's beschikbaar om een indruk te krijgen van Bij Wilma Thuis.

Wil je weten wat bij Wilma thuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van bij Wilma thuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij bij Wilma thuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je bij Wilma thuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Olst. Opzoek naar bij Wilma thuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. bij Wilma thuis

Bezoekers bekeken ook