Beauty & Haarstyling Renate

Beauty & Haarstyling Renate is een Kapper gelegen aan Wethouder G.J. Kuiperstraat 26 in Olst.

Meer informatie over Beauty & Haarstyling Renate in Olst

Dames-Herensalon Renate, opgericht in mei 1980, heeft sinds juli 2010 de naam Beauty & Haarstyling ''Renate''. Renate en haar team blijven up-to-date met nieuwe modetrends en benaderen en adviseren klanten met passie. Ze hebben gemerkt dat er steeds meer aandacht is voor een goede verzorging, niet alleen voor het haar en kapsel, maar ook voor het gezicht en het lichaam. Daarom zijn ze begonnen met een Beautysalon waarbij privacy centraal staat. Naast ontspanning bieden ze ook huidverzorging en huidverbetering aan. De openingstijden zijn op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag, waarbij afspraken voor de schoonheidssalon in overleg kunnen worden gemaakt. De salon is gevestigd aan de Wethouder Kuiperstraat 26 in Olst.

Wil je weten wat Beauty & Haarstyling Renate verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauty & Haarstyling Renate of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauty & Haarstyling Renate? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty & Haarstyling Renate het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Olst. Opzoek naar Beauty & Haarstyling Renate reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauty & Haarstyling Renate

Bezoekers bekeken ook