B&B GoedFout

B&B GoedFout is een Accomodatie gelegen aan Prins Bernhardstraat 2 in Olst.

Meer informatie over B&B GoedFout in Olst

In het dorp Olst, midden in de dorpskern, kun je een unieke ervaring beleven in een jaren 70 thema huis genaamd GoedFouT. Dit huis heeft alles in de stijl van de jaren 70, van een platenspeler, ouderwetse bordspellen tot zwart-wit televisie. Het huis heeft een eigen entree, huiskamer, slaapkamer, badkamer, apart toilet en privé terras. De retro keuken wordt gedeeld met de eigenaren, die een theateratelier aan de voorkant van het pand hebben. Het ontbijt wordt in de retro keuken klaargezet en gasten kunnen zelf op hun eigen tijd ontbijten. Fietsers kunnen hun fiets stallen en opladen in de afgesloten schuur. GoedFouT ligt in een fietsgebied en op korte afstand van de steden Deventer en Zwolle. Ook museum More in Gorssel en paleis het Loo in Apeldoorn zijn goed te bereiken vanuit Olst. Als cadeau verkopen ze ook GoedFouT waardebonnen voor een weekend in hun jaren 70 B&B.

Wil je weten wat B&B GoedFout verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B GoedFout of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B GoedFout? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B GoedFout het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Olst. Opzoek naar B&B GoedFout reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B GoedFout

Bezoekers bekeken ook