Autoschade Kastelein

Autoschade Kastelein is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Industrieweg 8 in Olst.

Meer informatie over Autoschade Kastelein in Olst

Kastelein Autoschade is al 25 jaar een bekende naam op het gebied van autoschadeherstel en industrieel spuitwerk. Ze helpen bij het oplossen van schade aan voertuigen en regelen indien gewenst de financiële afhandeling direct met de verzekeringsmaatschappij. Het team van specialisten herstelt alle voorkomende autoschades in hun eigen werkplaats en levert hierbij de hoogste kwaliteit. Naast het herstellen van schade, bieden ze ook spotrepair, waarbij de originele lak zoveel mogelijk behouden blijft, en restyle, waarbij kleine deukjes zonder spuiten worden weggewerkt. Ook voor motorfiets schadeherstel en schade door diefstal kunnen klanten bij Kastelein Autoschade terecht. Ze bieden passend vervangend vervoer en garanderen technisch perfecte reparaties. Klanten kunnen contact opnemen via telefoon, e-mail of WhatsApp en kunnen Kastelein Autoschade volgen op social media.

Wil je weten wat Autoschade Kastelein verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autoschade Kastelein of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autoschade Kastelein? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autoschade Kastelein het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Olst. Opzoek naar Autoschade Kastelein reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autoschade Kastelein

Bezoekers bekeken ook