Autobedrijf Timmer

Autobedrijf Timmer is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Rijksstraatweg 14 in Olst.

Meer informatie over Autobedrijf Timmer in Olst

Bij Autobedrijf Timmer kunt u terecht voor alle merken gebruikte auto's, van goedkoop tot dealer onderhouden en jong gebruikte dealer occasions. Ze kopen en verkopen ook klassiekers en zorgen voor het onderhoud van diverse merken. In hun moderne werkplaats kunt u terecht voor grote en kleine beurten, APK keuringen en reparaties voor alle merken auto's. Daarnaast hebben ze een onbemand tankstation waar u 24 uur per dag tegen scherpe tarieven benzine en diesel kunt tanken. Autobedrijf Timmer is een betrouwbare, betaalbare, flexibele, persoonlijke en vriendelijke garage, gespecialiseerd in de inkoop en verkoop van gebruikte auto's. Ze bieden ook nieuwe auto's aan met behoud van fabrieksgarantie. Ze zijn ook ervaren in het onderhoud en reparaties van klassiekers. Ze zoeken een ervaren automonteur met APK bevoegdheid. De werkplaats is geopend op werkdagen van 8.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 13.00 uur. Het onbemande tankstation is 24 uur per dag open. Het adres van Autobedrijf Timmer is Rijksstraatweg 14, 8121 AC Olst.

Wil je weten wat Autobedrijf Timmer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autobedrijf Timmer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autobedrijf Timmer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autobedrijf Timmer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Olst. Opzoek naar Autobedrijf Timmer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autobedrijf Timmer

Bezoekers bekeken ook