Autobedrijf Frank Overweg

Autobedrijf Frank Overweg is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Rijksstraatweg 94 in Olst.

Meer informatie over Autobedrijf Frank Overweg in Olst

Autobedrijf Frank Overweg is sinds 1986 actief en heeft altijd gekozen voor een persoonlijke benadering. Ze willen bewust een klein autobedrijf blijven, maar dit betekent niet dat ze concessies doen op het gebied van service, vakmanschap en klantvriendelijkheid. De entree van het pand is eenvoudig en direct toegankelijk tot de werkplaats, waardoor de monteurs een persoonlijke band hebben met hun klanten. Ze zijn niet gebonden aan een specifiek automerk en kunnen daarom objectief advies geven over de aanschaf van een nieuwe auto. Daarnaast hebben ze een gevarieerde collectie gebruikte auto's in verschillende prijsklassen. Autobedrijf Frank Overweg is erkend BOVAG autobedrijf en heeft ook een kentekenloket waar particulieren hun auto op naam kunnen laten zetten. De contactgegevens en openingstijden zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Autobedrijf Frank Overweg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autobedrijf Frank Overweg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autobedrijf Frank Overweg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autobedrijf Frank Overweg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Olst. Opzoek naar Autobedrijf Frank Overweg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autobedrijf Frank Overweg

Bezoekers bekeken ook